Kledingmarkt

Vanaf 1982 houdt harmonie Kunst Adelt 2 keer per jaar een Kledingmarkt. De 3e zaterdag in september en de 3e zaterdag in maart. Gelijktijdig organiseert Stichting Boekenmarkt een boeken- en platenmarkt. Allebei verbonden met elkaar in de Oude Dr. Landmanschool. Een succesformule waar zowel de bevolking als de organisaties (maar ook het milieu) goed mee zijn.

De bevolking krijgt elk halfjaar de kans om voor een luttel bedrag in het bezit te komen van perfecte kleding, boeken, platen en cd’s. En daar wordt gretig gebruikt van gemaakt. Zodoende levert de Kledingmarkt voor Harmonie Kunst Adelt elke keer een welkome aanvulling op het ‘instrunifonds’ (instrumenten en uniformen) waaruit dankbaar gebruik wordt gemaakt voor de aanschaf en onderhoud. De Stichting Boekenmarkt schenkt de opbrengst elke keer aan een goed doel dat elk halfjaar wordt bepaald.

kleding-rek 570x350 px

Hoe komt men aan zoveel gebruikte spullen?
Het is er bij de Helvoirtse bevolking en ook daarbuiten, goed ingeburgerd dat er elke zaterdag gebruikte kleding, boeken, platen en cd’s kunnen worden ingeleverd tussen 10.00 en 12.00 uur in de Notenkraker (zijingang Oude Dr. Landmanschool), Kastanjelaan 12. Het hele jaar door, met uitzondering van de weken 2, 3, 4 en 5 van de zomervakantie.

Voor komende zomervakantie geldt dat er GEEN INZAMELING is op de zaterdagen 21 juli, 28 juli, 4 augustus en 11 augustus.
Indien u toch per abuis komt inleveren, willen wij u vriendelijk vragen om de spullen even mee naar huis te nemen om later in te leveren. Vriendelijk verzoek geen spullen buiten aan de deur achter te laten. Buiten genoemde zaterdagen is het elke week mogelijk, het hele jaar door. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Met de medewerking van die vele schenkers zijn de organisaties enorm blij. Er worden veel hoogwaardige artikelen ingeleverd echt prima geschikt voor de verkoop waar de organisaties dankbaar de vruchten plukken.

Meer weten over de Kledingmarkt? Bel 06 -2884297 of 06-10826054.

De eerstvolgende Kledingmarkt is: 15 september 2018.
Gevolgd door zaterdag 16 maart 2019.

poppetje_winkelwagen

A3_kledingmarkt_Helvoirt_17mrt18.indd