Volkskerstzang 2016 in het provinciehuis

 • -

Volkskerstzang 2016 in het provinciehuis

Category : Geen categorie

Welkom bij de Volkskerstzang in het Provinciehuis

Op zondag 18 december verzorgt harmonie Kunst Adelt in samenwerking met Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch de jaarlijkse Volkskerstzang in het Provinciehuis. Tussen 15.45 en 16.30 uur speelt harmonie Kunst Adelt o.l.v. Alphons van Stenis muziek om in de sfeer te komen om daarna het programma te starten met de Volkskerstzang  waar naast de harmonie en koor ook wordt meegewerkt door de sopranen Annemiek Vendelmans en Roos van der Sanden. Er worden ook diverse kerstliederen gespeeld en gezongen waarbij ook het publiek kan meezingen. Hierbij is de leiding in handen van Henk van der Sanden (ook dirigent van het Nicolaaskoor). Na afloop (17.45 uur) speelt Harmonie Kunst Adelt nog muziek voor het uitgaande publiek.

De toegang tot deze Volkskerstzang, waar ca. 1000 bezoekers worden verwacht, i s gratis op vertoon van het programmaboekje dat gratis is te verkrijgen via harmonie Kunst Adelt (tijdens de repetitieavond op de donderdagen 7 en 15 december tussen 19.00 en 19.30 uur in De Notenkraker). Ook in HelvoirThuis komen er exemplaren te liggen.

Na afloop is er gelegenheid voor een vrijwillige bijdrage die ten goede zal komen aan AIC (Autisme Informatie Centrum) Den Bosch.
Voor nadere informatie: info@harmoniekunstadelt.nl

 


Komende activiteiten

 • za
  26
  Mei
  2018

  Voorjaarsconcert / Uitwisseling met harmonie Zaltbommel

  19.30 uur
 • zo
  03
  Jun
  2018

  Uitwisselingsconcert met leerlingorkest Animato, Nieuwkuijk (MIKA & Opstaporkest)

  15.00 uurHet Patronaat, Nieuwkuijk
 • zo
  01
  Jul
  2018

  Zomerconcert + Seizoensafsluiting

 • wo
  04
  Jul
  2018

  Vakantieconcert met Vught (Opstaporkest)

  19.00 uurRozenoord, Vught
 • vr
  24
  Aug
  2018
  zo
  26
  Aug
  2018

  Jeugdkamp