Totale leegverkoop Dr. Landmanschool

Totale leegverkoop Dr. Landmanschool

Category : Geen categorie

Beste lezers,

Na de herfstvakantie is de Dr. Landmanschool verhuisd naar het multifunctionele HelvoirThuis. Dit betekent dat de oude school ontruimd moet worden. Onlangs hield de school een verkoop van allerlei overbodige spullen. Er is toen aardig verkocht, maar het is onvoorstelbaar wat er nu nog is. Niet alle spullen zijn in de eerste verkoopronde aangeboden. Harmonie Kunst Adelt heeft toestemming gekregen om alles wat er nu nog aanwezig is te verkopen, de opbrengst gaat naar de harmonie. Het is daarom beslist de moeite waard om op zaterdag 19 december tussen 10.00 en 14.00 uur (nogmaals) een bezoekje te brengen. Lessenaartjes met bijpassende stoeltjes, boeken, spellen, tafel(tjes), lichtbakken, klimhuizen (indien nog niet verkocht via Marktplaats), kasten, enz., kortom teveel om op te noemen. Indien er iets gedemonteerd moet worden dient men dat zelf te doen, zo ook het vervoer.

Alles gaat voor bodemprijzen de deur uit. Op = Op en Weg = Pech.
Toegang gratis.

School2

school5


Leave a Reply

Komende activiteiten

 • za
  26
  okt
  2019

  Repetitiedag

  10.00 - 17.00 uurNotenkraker
 • zo
  03
  nov
  2019

  Uitwisselingsconcert met Asterius (MIKA & Opstaporkest)

  Oisterwijk
 • zo
  10
  nov
  2019

  Extra repetitie TUTTI

  10.30 uur - 12.00 uurNotenkraker
 • zo
  17
  nov
  2019

  Intocht Sinterklaas

  10.30 uurHelvoirt
 • vr
  22
  nov
  2019

  Generale repetitie voor concours TUTTI

  19.30 - 21.45 uurNotenkraker