Rabobank “Hart voor uw Club”

Stem op uw harmonie!

Harmonie Kunst Adelt heeft zich aangemeld voor de actie “Hart voor uw Club” van de Rabobank Hart van Brabant. Het is een financiële ondersteuning aan verenigingen en stichtingen. We hebben als bestedingsdoel aangegeven: Financiële ondersteuning van verzorging muzieklessen in Helvoirt.

RABO-Hart-voor-uw-Club

Tussen 15 en 28 oktober worden de leden van de Rabobank in de gelegenheid gesteld stemmen toe te kennen aan acties die zij goed, nuttig, noodzakelijk vinden voor hun gemeenschap.

Onze muziekvereniging verzorgt vanaf dit jaar de muzieklessen voor 65 leerlingen uit Helvoirt. Dit deed voorheen de muziekschool, echter deze is helaas failliet. Verder is fors aan de subsidiekraan gedraaid. Voor Kunst Adelt in de verkeerde richting, namelijk fors naar beneden. De exploitatie van de muzieklessen is niet kostendekkend, er moet veel geld bij vanuit de verenigingskas. Om deze lessen ook op termijn voor iedereen nog een beetje betaalbaar te maken zijn wij als vereniging altijd druk bezig om fondsen te werven, wat natuurlijk niet eenvoudig is.

Indien u ook vindt dat lesgeven aan jonge muzikanten financiële ondersteuning verdient en u lid bent van de Rabobank dan heeft u invloed op de besteding van het bedrag dat de Rabobank beschikbaar stelt.

Wij zouden het heel fijn vinden indien u stemmen uitbrengt op dit bestedingsdoel van Harmonie Kunst Adelt.

Alvast hartelijk bedankt!
Bestuur Kunst Adelt.