Kledingmarkt

Zaterdag 19 september van 10.00 tot 15.00 uur:
68e kleding-, boeken- en platenmarkt

Unieke en gezellige markt van gebruikte kleding, boeken en platen in Helvoirt.

Harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt organiseert, op zaterdag 19 september, voor de 68e keer een kledingmarkt waar gebruikte kleding wordt verkocht. De markt is gratis toegankelijk tussen 10.00 en 15.00 uur. Gelijktijdig houdt Stichting Boekenmarkt een boeken- en platenmarkt. Beide markten vinden plaats in de Oude School aan de Kastanjelaan, in het centrum van Helvoirt.
Naast de gratis toegang ontvangt iedere bezoeker gratis een kop (h)eerlijke Max Havelaar koffie of glaasje ranja.

Sinds 1981 heeft de Helvoirtse Kledingmarkt grote bekendheid verworven. Al 34 jaar lang, 2 keer per jaar komen uit alle hoeken van Brabant honderden kooplustigen hun voordeel doen op deze gezellige markt. Geen wonder, want nergens is gebruikte kleding zo goedkoop en perfect als daar. Het duurste kledingstuk, een compleet kostuum, kost slechts € 7,30.

Deze markt wordt er hoofdzakelijk najaars-, winterkleding en schoenen verkocht.

Om een indruk van de prijzen te geven:
– Kostuum € 7,30
– Pantalon / Colbert / Jurk € 3,65
– Rok € 3,20
– Trui € 2,75
– Blouse € 2,30
– Alle kinderkleding € 2,- per stuk
– Schoenen € 2,-

Razend populair is de ‘Kwarteurohoek’ waar alles slechts € 0,25 per stuk kost.

Alles hangt overzichtelijk gesorteerd in dames-, heren- en kinderkleding. Alle kleding is schoon en van hoge kwaliteit.

De boekenmarkt bevat een enorme sortering leeswerk op allerlei gebied. Van wetenschappelijke boeken tot romans en oude tijdschriften. Het blijft voor iedere boekenwurm een verrassende zoektocht. Bovendien is er een groot assortiment grammofoonplaten en cd’s te koop. En ook die prijzen zijn zeer laag.

De opbrengst van de kledingmarkt is bestemd voor de aanschaf van instrumenten en kostuums van harmonie Kunst Adelt, de opbrengst van de boeken- en platenmarkt is dit keer voor het realiseren van de Boekenkast in het nieuwe multifunctionele HelvoirThuis.

Al de te koop aangeboden artikelen zijn afkomstig van schenkers.

De markten zijn te vinden in het centrum van Helvoirt en worden met borden aangegeven. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

kledingmarkt affiche na 2015.qxd