Volkskerstzang 2017 in het provinciehuis

Volkskerstzang 2017 in het provinciehuis

Zoals ook vorig jaar zal in december de Volkskerstzang in het Provinciehuis te ’s-Hertogenbosch plaatsvinden: dit jaar op zondag 17 december.
Medewerkenden: Harmonie Kunst Adelt o.l.v. Alphons van Stenis, Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch o.l.v. Henk van der Sanden, solisten Annemiek Vendelmans (sopraan) en Peter van Hoesel (bas), pianobegeleiding door Rein Boeijen.De commissaris van de Koning in Noord-Brabant, de heer W.B.H.J. van de Donk, zal het Kerstevangelie voorlezen.

Na afloop van het programma zal worden gecollecteerd voor de Stichting Buddyhulp, het goede doel van dit jaar. Deze organisatie zal tijdens het programma haar doelstellingen nader toelichten.

De programmaboekjes zijn vanaf eind november verkrijgbaar in het HelvoirtHuis en in de Notenkraker; op 17 december zijn er bij binnenkomst in de hal van het Provinciehuis ook nog beperkt exemplaren.

De toegang is gratis. Zaal open: 15.00 uur en vanaf die tijd is (tot 16.00 uur) koffie/thee verkrijgbaar in het restaurant van het Provinciehuis. Voorprogramma door Harmonie Kunst Adelt vanaf 16.00 uur. Aanvangstijd programma: 16.30 uur; einde: 17.45 uur.Het belooft weer een mooie Volkskerstzang te worden!

ProgrammaboekjeVKZ.qxd (Page FLY_A)

Zomerconcert + Seizoensafsluiting

• wo

Vakantieconcert met Vught (Opstaporkest)