Zit er muziek in uw stem?

Muziek leren en maken blijft leuk en belangrijk!

Harmonie Kunst Adelt heeft zich ook dit jaar weer aangemeld voor de actie van de “Hart voor uw Club”.
Dit is een actie van de Rabobank Hart van Brabant waarin zij verenigingen en stichtingen financieel ondersteunt.
Kunst Adelt heeft als bestedingsdoel aangegeven: Financiële ondersteuning voor de verzorging van muzieklessen in Helvoirt.

RCC 2016 logo Hart van Brabant
Tussen 3 en 17 oktober worden de leden van de Rabobank in de gelegenheid gesteld stemmen toe te kennen aan acties die zij goed / nuttig /noodzakelijk vinden voor hun gemeenschap.

Harmonie Kunst Adelt, verzorgt vanaf dit jaar muzieklessen voor 50 leerlingen uit Helvoirt. Dit deed voorheen de muziekschool, echter deze is helaas failliet. Verder is er fors aan de subsidiekraan gedraaid en wel in de verkeerde richting, namelijk: naar beneden. De exploitatie van de muziek lessen is niet kostendekkend, er moet veel geld bij vanuit de verenigingskas. Om deze lessen ook op termijn nog een beetje betaalbaar te maken zijn wij als vereniging altijd druk bezig om fondsen te werven, wat natuurlijk niet eenvoudig is. Met daarnaast de jaarlijks terugkomende acties hoopt Kunst Adelt nog lang iets te mogen betekenen voor deze vorm van cultuur in Helvoirt.

Indien u ook vindt dat deze actie financiële ondersteuning verdient en u lid bent van de Rabobank dan heeft u invloed op de besteding van het bedrag dat de Rabobank nu beschikbaar stelt.

Het zou heel fijn zijn als u stemt op Harmonie Kunst Adelt.
Bestuur Harmonie Kunst Adelt, Helvoirt

22195584_1641663499219269_5752278538680541571_n