Lintje voor Hans van Rooij

Lintje voor Hans van Rooij

Op woensdag 26 april 2017 is Hans van Rooij verrast met een koninklijke onderscheiding.

De heer J.C.P.J. (Hans) van Rooij uit Helvoirt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen behorende bij deze koninklijke onderscheiding werden uitgereikt door burgemeester Jeannette Zwijnenburg van de gemeente Haaren in Lokaal 12 bij Prisma Biezenmortel.

Hans van Rooij is 67 jaar, is gepensioneerd en was lijstenmaker.

Hans van Rooij 15  Hans van Rooij 10

De activiteiten van Hans:
– Vanaf 1969 is hij vrijwilliger bij onze harmonie. Hij draagt zorg voor het onderhoud van het gebouw en hij zet zich in voor diverse acties, waaronder de wekelijkse oud-ijzerinzameling, de halfjaarlijkse kledingmarkt en de jaarlijkse plantjesactie. Verder is hij lid van de commissie Vrienden van Kunst Adelt, die ervoor zorgt dat het vriendenbestand up-to-date is.
– Hij is vrijwilliger bij de Stichting De Leyetocht te Helvoirt. Deze stichting organiseert De Leyetocht, “Brabants grootste fietsfeest voor het hele gezin”. Hij verricht diverse werkzaamheden, waaronder het controleren van de route, het onderhouden van de pr-materialen, het werven van vrijwilligers, het helpen bij de opbouw van start- en finishlocatie en het maken van foto’s voor de website. Verder is hij ook verkeersregelaar.
– Vanaf 2013 is hij activiteitenbegeleider bij het activiteitencentrum Groen van de Stichting Prisma te Waalwijk.

Namens Harmonie Kunst Adelt gefeliciteerd!!

Uitwisselingsconcert met Cromvoirtse Fanfare

11.00 uurGuldenberg